Beste club leden en aspirant leden,

Geachte Mevrouw, Geachte Heer,

 

Het coronavirus teistert onze samenleving en dus ook de schietsport. 2020 is een jaar dat we met zijn allen snel willen vergeten, maar helaas ziet het ernaar uit dat het begin 2021 niet veel beter zal worden. Daar waar we anders konden genieten van een leuke avond in de club met wat schieten en een gezellige babbel met de schuttersvrienden, zitten we voor de 2de keer in een Lockdown waar het overgrote deel van de winkels, de horeca, kortom bijna alles gesloten zijn.

Ten gevolge van al die Corona maatregelen moeten we onze schietstand voorlopig ook nog steeds gesloten houden.

Niet leuk, maar wel noodzakelijk. Dit alles heeft een grote impact op ons sociaal leven en ons clubleven, maar samen staan we sterk en slagen we ons er wel door.

Het zijn uitzonderlijke tijden en die vragen uitzonderlijke maatregelen, voor het vereiste aantal schietbeurten is er al eerder, voor de eerste Lockdown periode, een regeling getroffen en die is terug te vinden op de site van V.S.K. vzw, maar voor deze tweede Lockdown periode is er nog geen regeling bekend. Het bestuur zal dit eveneens opvolgen en van zodra er een nieuw Ministerieel Besluit of wijzigingen zijn houden we jullie op de hoogte over de ontwikkelingen in deze materie.

 

Ondanks alles gaat het leven verder en kijken we toch al uit naar volgend jaar.

Met de post zal u de overschrijving voor de hernieuwing van het lidgeld ontvangen.

Leden die over een “Sportschutterslicentie” beschikken bezorgen ons een kopie van de sportschutterslicentie en iedere recreatieve schutter bezorgt aan de club een uittreksel uit het strafregister (Model 596.1-5A wapens) van maximum drie maanden oud. Een uittreksel uit het strafregister is niet verplicht voor “Jeugdleden”, “Gerechtelijke”, en “Steunende leden”. De kopie van uw SSL of uw nieuw uittreksel uit het strafregister ontvangen wij graag via email naar:  luigi.scantamburlo@skynet.be  of  hellings.ludo@skynet.be

 

Of via de post naar:

Scantamburlo Luigi / P.S.K.M.vzw

Oscar Van Kesbeeckstraat, 41 bus 103

2800 Mechelen

 

Of bezorgen op ons secretariaat in de schietstand als we terug open mogen zijn:

Dreefvelden 1-3

2860 Sint-Katelijne-Waver

 

Wij hopen dat iedereen zijn lidmaatschap tijdig zal hernieuwen om alle administratie aan de federatie voor de verzekering etc. te kunnen doorgeven tegen 01 januari 2021.

Daarom vragen we u beleefd uw lidgeld over te schrijven vóór 20 december 2020.

 

Uw nieuwe lidkaart (badge) en verbondskaart zullen dan in principe vanaf januari 2021 af te halen zijn bij de aanwezige bestuurder in onze schietstand (Dreefvelden, 1-3 te 2860 Sint-Katelijne-Waver) als we, wegens de Corona-maatregelen, tegen dan al terug open mogen zijn.

Op het moment dat er meer duidelijkheid is hoe de lockdown exit strategie zal toegepast worden en/of als er wat nieuws is in verband met wanneer we terug mogen gaan schieten zullen jullie onmiddellijk geïnformeerd worden via onze website www.pskm.be en via een persoonlijke e-mail.

 

Voor vragen en papierwerk kan u terecht bij de voorzitter Luigi, of zijn vervanger Jan, tijdens de openingsuren op dinsdagavond vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur, donderdagavond vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur, zaterdagnamiddag vanaf 14.00 uur tot 15.00 uur en zondagvoormiddag vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur.

Of via mail naar Jan De Coster jan@we-create.be of naar luigi.scantamburlo@skynet.be .

Voor vragen betreffende opleiding en opleidingsmomenten mail naar Luc Vercammen luc.vercammen5@telenet.be of naar Werner Aerts werner.aerts@skynet.be

 

Hou het gezond, zorg goed voor jezelf en blijf voor de anderen zorgen,

Wij hopen jullie allemaal gauw terug op de schietstand te kunnen begroeten.

 

Met vriendelijke groeten en tot spoedig,

Uw P.S.K.M. bestuur.